Röntgen, ultraljud och blodprover

Det är sent på kvällen. Jag lägger mig tidigt. Jag känner att något inte är som det ska. Jag fryser trots att jag har två tröjor och en kofta. Det hjälper inte ens att lägga sig under tyngdtäcket. Jag känner mig svag. Gråter en skvätt för att jag har så fruktansvärt ont. I ländryggen och musklerna. Trycker på signalknappen och ber dom ta en temp och hämta sjuksköterskan så jag kan få något mot smärtan. Tempen visar feber. Det pågår ett krig inombords. 
Tidigare under dagen sattes antibiotika in då ett sår på armen inte såg så fint ut. Dom tog även odling och skickade iväg.
Idag har jag haft feber i sju dagar. Och att det skulle bero på såret i armen har dom uteslutit för längesen. 
Eftersom dom inte kan hitta en rimlig förklaring till varför jag har feber så har jag fått genomgå diverse olika undersökningar då jag inte har några symtom alls på förkylning eller influensa. Läkaren begär massor av blodprover samt blododling. En del prover ser bra ut medans andra tyder på någon form av infektion då mitt CRP ligger högt samt att det var något med mina vita blodkroppar. Ett urinprov som skickades på odling visade bakterier i urinet.
Sedan i onsdags har jag genomgått en MR på ryggen, ultraljud på hjärtat, lungröntgen och ultraljud på vänster ben på grund av svullnad utan anledning. Alla dessa undersökningar har varit utan anmärkning vilket såklart känns skönt.
Jag väntar fortfarande på svar ifrån en del blodprover som skickats akut nu under kvällen.

Jag 
Allmänt | |
Upp