Skitsnack

Musik. Högsta volym. Finns inget bättre just nu. Måste distrahera mig. Orkar inte tänka. Orkar inte leva idag. Bara låta musiken ta över. Tankarna är för många. Det är du och din värld, jag är fast mittemellan. Vi kan inte vara vänner. Det går inte.

Tänker på saker jag inte borde. Förbjudna tankar som jag brukar skriva i min bok. Tredje är snart klar för läsning. Det handlar om allt man inte kan skriva om. För det finns såna tankar också. Tankar jag inte vill dela med mig utav. Och så måste det få vara också. Jag delar med mig om nästan ALLT. Det finns så mycket.. så många vackra människor. Men dom kommer och dom går. Man kan känna utan känslor, men det är mycket mer än så.
Tankarna gör mig frustrerad och ledsen. Blir galen. Kan inte slappna av. Finner ingen ro i din närhet. Det finns ingen annan.. INGEN förstår sig på mina tankar och känslor. Jag tror någonstans att man måste ha upplevt det själv för att förstå fullt ut.
Jag har redan skrivit saker som jag inte borde. Vill bara skrika rakt ut. Hur jag tänker. Hur jag känner. Visa er, det här är mitt riktiga jag.

Imorgon har jag anhörigsamtal med min morbor. Skulle egentligen ha samtal igår, men då var jag på dom om framförhållning IGEN. Jag behöver de. Jag tycker att det är viktigt att de respekterar mina önskningar eftersom det handlar om min vårdtid och inte deras. Jag behöver vara förberedd, hatar snabba beslut och plötsliga förändringar. Det blir kaos i huvudet. Hänger inte med. Vill inte hänga med. 

Har tänt lampan i hopp om att bli piggare. Fattar inte vad som gör mig så trött. Har sovit såå mycket den senaste tiden. Men jag antar att kroppen återhämtar sig. Men ifrån vad? Depressionen? I så fall känns det inte bättre. Inte nu. Aldrig.
Det svänger så fort just nu. Vaknade imorse av att jag grät. Just nu känns allt okej. Vid lunchen grät jag också. Vill inte äta, men måste för att tanka energi. 
Det är riktigt jobbigt just nu med snabba svängningar. Allt känns så mycket starkare på något sätt. Vill bara lägga mig och sova. Tänka på dig och glömma allt för en sekund. 
Fan för allt. Jag har inget skitliv, bara en skitdag. Imorgon är en ny dag. Så försöker jag tänka varje dag.
Allmänt | |
Upp