Till alla anhöriga

Jag har bestämt mig för att försöka fokusera på enbart mig själv. Därför blir det här det sista inlägget ett tag framöver. Jag har även bestämt mig för att bryta kontakten med alla.
Igår kom verkligheten ikapp mig med en rejäl ångestattack. Den värsta på länge. Vad fan håller jag på med? Mina känslor kom ikapp mig. Jag känner mig inte avstängd längre. Tårarna bara sprutar. Finns inget slut. 
Jag har insett att jag är riktigt sjuk. Jag har insett varför jag ligger på PIVA. PIVA har, om jag får yttra mig, bäst vård utav alla de avdelningar jag legat på. Jag känner ett enormt förtroende till läkaren. Han vet exakt vad som behöver göras. Äntligen har dom lyssnat på mina önskemål. Alla mediciner ska sättas ut för att se hur min kropp reagerar. Detta kommer ta ett par veckor. Ska även få en ny psykologutredning. De ska utreda mig för Borderline.
Jag vill göra det här ifred och hoppas att ni kan visa hänsyn och förståelse. 
Jag kommer på obestämd tid varken svara i telefonen eller på sms. Jag kommer inte att ta emot besök. Ingen ska behöva se mig i de skicket jag är i nu. Tack för att ni förstår. Vill ni följa min resa varje dag så kan ni följa mig på Instagram där jag kommer att uppdatera kort när jag orkar. Heter där: mittbipolaraliv. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0