Sömn, vad är de?

Jag håller på att bli tokig. Knäppare än vad jag redan är. Kan inte sova och klockan är snart 02:00. Jag känner mig stressad och orolig så fick precis en Zopiklon trots klockslaget för att se om jag kan somna. 
Känner att jag är i ett blandtillstånd som jag skrev om i tidigare inlägg. Idag, eller ja.. igår var jag glad. Uppåt. Totalt uppvarvad. Pratat alldeles för mycket, ringt alldeles för många samtal. Och nu då? Nu sover jag inte trots att jag varit vaken hela dagen. Inte sovit någon middag.
Jag har begärt läkarsamtal idag. Har massor jag vill ta upp men kommer inte att skriva ut allt här i bloggen då det är hemska tankar. Förbjudna tankar. Det jag kan säga är att jag ska ta upp hur länge jag ska ha LPT, om det finns någon vårdplan och om jag kan få ett anhörigsamtal då min mamma och morbror vill vara med och göra upp en plan för mig innan utskrivning.
Har sån fruktansvärd ångest just nu, hela kroppen skakar och det är svårt att skriva. Min puls låg på 159 alldeles nyss. Känner mig yr och har känningar kring hjärtat. Jag ska be dom ta ett blodtryck imorgonbitti och sedan be läkaren skicka mig på ett nytt EKG. Sist jag gjorde ett EKG så fanns det en avvikelse men inte utanför det normala. Och att gå med högt blodtryck som jag gjort under en lång tid är inte bra för kroppen. Speciellt inte för hjärtat.

Vill att dagen ska starta nu, nu, nu. Så jag kan få komma ut, göra mig av med all ångest och göra mig av med lite energi. Ta en promenad och en kall dusch för att spola av all ångest. Hungrig är jag också, men lär väl knappast få något nu. 

Nu börjar gäspningarna = zopiklonet börjar ge effekt. Wish me luck.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0