Blandtillstånd

"Något måste du väl ha gjort eftersom polisen hämtade dig?" 
Nej, jag hade inte gjort något när polisen knackade på dörren. Blev såklart chockad och helt affektlabil. Det yttrade sig i okontrollerat gråt. Tvångsgråt. Uppe på psykakuten övergick det i skratt. Tvångsskratt. Snabb växling mellan olika affekter. Det börjar bli riktigt jobbigt. Att vara i en blandperiod. Ena dagen gråter jag hela tiden, andra dagen är jag glad och positiv och mår toppen. Typ som idag. Hade lite småångest imorse, men det gick bra. Just nu mår jag toppen. Behöver inte alls vara här. Fattar ingenting, helt seriöst. Och sova, vad är de när man lika gärna kan vara vaken trots sömntabletter. Sjukt.
Sa i alla fall till nattpersonalen att släcka min lampa när de kommer in och tittar till mig. Är lite mörkrädd av mig så jag brukar alltid ha en eller två lampor tända hemma. Så nu ska jag somna till svagt lysta lampor. 
Imorgon vet jag inte vad som händer, men jag hoppas på att få byta avdelning snarast. Klarar inte av att vara här längre. Det är kaos men personalen är bra. Det märks att en del har bra med erfarenhet och vet hur de ska tackla incidenter som händer.
Tyvärr blev jag inlåst vilket jag inte fattade först förren jag skulle ut på toaletten. När jag tryckte ned handtaget så gick det inte. Eftersom jag är paranoid så fick jag panik.. börjar rycka i handtaget. Och banka på dörren tills dom öppnade. Sa till dom att jag panik utav sånt där men att de var tvungna för att det hände en sak.
Är så trött både fysiskt och psykiskt. Har nästa sovit hela natten inatt, vaknade ett par gånger när de kom in och kollade till mig. Så jag hoppas att dom dokumenterar att jag inte sover bra. 
Har i alla fall fått i mig lite lunch och middag. Åt dock inte upp allt, men åt det mesta och det är huvudsaken. Sömn och mat så mår man helt okej.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0