Mamma

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mammas födelsedag. Hurra! 
Det känns konstigt att inte få fira henne och jag är ledsen över de.

När jag berättar för andra om din ålder blir de alltid lika förvånade över hur ung min mamma är. Jag har fått höra det hela livet. "Åh vilka unga föräldrar du har, lyllos dig!"
Mamma. Du är den mest underbara, snällaste personen jag vet. Det finns ingen som kan torka mina tårar på de sättet du gör. Du behöver bara befinna dig i närheten så sprider sig ett lugn genom kroppen. Du finns alltid här. Dygnet runt.
Du menar aldrig nå illa även om du ibland höjer rösten åt mig. Jag vet att det beror på din ständiga oro över att jag ska ta livet av mig. Jag vet att du gör det för att du är rädd om mig och för att du bryr dig.
Du bör min tunga ryggsäck tillsammans med mig. Hand i hand genom allt. Du och barnen är min största livskraft här på jorden.
Jag vet att du tror på mig. Att det här en dag bara kommer att vara ett trasigt minne. Tillsammans med många andra. 
Tack för att du finns och ger mig all den kärlek och trygghet jag behöver. Jag älskar dig. Mest av allt.

Jag hade hoppats på permission idag men har inte fått träffa någon läkare. Jag antar att det blir imorgon eller på fredag. Dock vet jag inte hur det skulle kännas med permission. Det känns inte som att jag kan lita på mig själv, men i mammas sällskap hade det nog fungerat. 
På lördag om jag fortfarande är inlagd ska mamma komma hit med Malva. Saknar barnen så det gör ont inom mig. Önskar att det fanns ett slut på detta elände. Allt jag vill är att få leva ett symtomfritt liv, fri från denna jävla sjukdom. Vara en bra mamma som kan ha barnen varannan vecka. Sådant som är en självklarhet för många andra.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0