Läkarsamtal

Lyssnar på musik och försöker koppla bort all jävla skit jag lyckats dra åt mig. Mina händer är sönderslagna igen. Kan inte hålla ilskan inom mig längre. Den måste ut och det blir tyvärr på fel sätt.

Hade läkarsamtal idag, först ut av alla. Det var ett bra samtal där vi pratade lite om medicin och mitt förflutna. Hur länge jag känt mig deprimerad och hur många gånger jag varit i hypomaniska perioder. De hypomaniska perioderna är väldigt få. Medan depressionen har övertaget.
Det kommer eventuellt bli aktuellt med ADHD-medicin igen enligt nya läkaren. Hon vi hade förra veckan var bara tillfällig.
Då jag är brutalt ärlig med mina planer om att ta livet av mig så ändrades min övervakningsgrad från 5C till 3C. Det var otroligt jobbigt och kändes som ett misslyckande. Att jag inte klarar av att vara ute själv säger en hel del. 
Jag har gråtit och varit arg hela dagen. Besviken på allt och alla. 
Dock får jag gå ut med personal eller nära anhörig vilket är mamma eller pappa. 
Tog en promenad med en skötare tidigare och efter de kom mamma så vi gick också ut en sväng och satte oss och pratade. J var även med vilket kändes kul. Inte träffat honom på en månad.

Imorgon har jag legat inlagd i sex veckor och fler lär det bli med tanke på att min övervakningsgrad ändrades. Får inte gå ut, inte träffa barnen. Är verkligen så ledsen över vilken värdelös mamma jag är. Kan inte förklara med ord hur det ens känns att inte ha träffat dom på över tre veckor. Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0