Allmänt skitsnack

Det känns som om hösten är på väg. Idag har det varit riktigt kallt ute. Så kallt så att min ullkappa fick se dagsljuset för första gången på ett par månader. 


Vad händer hos mig? Ingenting särskilt faktiskt. Jag har beviljad aktivitetsersättning, så i stort sätt går jag "bara" hemma. Det är lite de som är meningen. Tills jag börjar må bättre och kan komma igång med någon aktivitet eller arbetsträna. Men än är det inte aktuellt. Jag återhämtar mig fortfarande från när jag mådde som sämst och var inlagd. Läkaren säger att det tar tid, och jo tack, det här jag märkt.
Alls möten är i full gång och jag har en del veckor något nytt att se fram emot. De möten som varit nu har inte varit roliga. Senaste mötet var värdelöst. Jag sökte om familjestöd men det blev inte beviljat då det var jag som behövde hjälp och inte barnen. Tråkigt, men så är det.

Jag ansökte även, för några veckor sedan, om boendestöd. Vilket jag fick hem idag var beviljat. Jag vet inte riktigt hur det kommer gå till mer än att jag kommer få hjälp och stöttning med en del vardagliga saker som jag har svårt att själv komma igång med. Till exempel att laga mat. Jag är värdelös på de när jag är ensam hemma. Det kan gå dagar utan att jag äter något ordentligt vilket resulterat i en viktnedgång på 15 kg. Dock känns det skönt att ha tappat några kilon.

Vad händer annars? Tja.. Jag får väl berätta att jag träffat en kille. Han är helt fantastisk. Trivs så bra ihop med honom så det nästan blir löjligt. Och just nu håller jag på att sakna ihjäl mig efter honom. Vi bor nämligen inte i samma stad. Men det funkar ändå.

Em tråkig update men det var längesen jag skrev något. Ha det bäst tills vi hörs igen. Puss 

Allmänt | | Kommentera |
Upp