Utskriven

Idag blev jag utskriven trots att mitt mående inte förbättrats. Det försämrades utav en inkommande patient och därför fattades beslutet att låta mig få åka hem. Det känns ändå rätt skönt.

Läkaren tyckte ändå att mitt mående var helt okej, vilket jag håller med om. 
Han tyckte att jag så fort jag återhämtat mig skulle försöka komma igång med någon aktivitet samt träna eller bara kanske gå ut och ta promenader. Även de håller jag med om. Men det tar tid för mig att återhämta mig. Det vet jag själv. Jag vet även att jag mår bättre av att komma ut och röra på mig.

Jag ska även tänka på allt som jag och sjuksköterskan pratade om. Även han nämnde att jag skulle behöva komma igång med något samt att jag ska sjunga så mycket jag bara kan. Terapi ni vet. Musik som betyder så mycket för mig.

Nu har jag landat hemma hos mamma efter ett besök hos min ordinarie läkare. Fasen så bra hon är. Hon förstod inte varför dom suttit olanzapinet. Hon höjde istället dosen på den och sa att jag absolut inte ska må som jag gör. 
Vi pratade även rent allmänt om allt möjligt vad gällde mitt mående som tas på största allvar. Så nu väntar jag på samtal ifrån henne inom tre till fyra veckor. Efter de blir det nya prover samt ett fysiskt besök. 

Tack till alla er som följer min resa. Det betyder mycket för mig! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0