Läkarsamtal

Igår och idag har jag haft läkarsamtal. Igår fick jag träffa en överläkare samt några underläkare och idag fick jag träffa två undeeläkare.


Igår var samtalet lite längre eftersom det var första dagen för mig. Läkaren var riktigt bra och beslutade att justera mina läkemedel. IGEN.. 
Jag bara önskar att det här kommer att funka. Jag är trött på allt som har med läkemedel att göra. Trött på att vara någon slags försökskanin. Samtidigt vet jag att det behövs. Jag klarar mig tyvärr inte utan de tabletter jag får i dagsläget. Utan dom skulle jag vara död. 
Det är min verklighet. Min vardag. Jag kämpar ständigt. Det är en kamp att överleva denna sjukdom. Varje dag. 

Idag fick jag svar på prover som visade låga nivåer av litiumen. Det låg enbart på 0,4. En bra nivå för de som undrar är 0,5-0,8. Så då beslutades att öka på den också. IGEN. Trots att min ordinarie läkare velat fasa ut den pga personliga anledningar. Men det är bara att stå ut helt enkelt. Litium är en av de bästa läkemedlen för bipolär sjukdom. Det är konstigt egentligen. Hur msn tillför kroppen något den redan har och så blir man "bra".

I vilket fall som helst så ska nya prover tas igen om ett par dagar och så får jag eventuellt bli utskriven i början på nästa vecka. Jag vill hem idag. Är på så fruktansvärt dåligt humör så ni anar inte.
PISSKIT på allting.. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mittautismliv.blogg.se

Mitt liv är baserat på verkliga händelser. Följ min resa inom slutenvården.

RSS 2.0