Igår

Igår var en jobbig dag och starten på en relativt jobbig vecka. Jag har massor inbokat då jag är barnledig.
Jag hade ett riktigt jobbigt möte inbokat igår på förmiddagen, men som tur var, var min kontaktperson med. Hon antecknade så jag behövde "bara" sitta och lyssna, vilket kändes skönt. 
Möten, samtal och så vidare suger musten ur mig under mina depressiva episoder och det krävs ibland en hel dag för att jag ska återhämta mig. Igår åkte jag hem till min bästa vän och var hos henne. Det hjälper otroligt. Vi lagade mat, tittade på tv och bara pratade allmän skit. Jag skrev även ut papper på en "to do list" vecka för vecka som jag ska sätta på kylskåpet och bocka av. Jag tror att det kan hjälpa mig att komma igång med saker som jag annars bara tänker "jag gör det sen" om. 
 
När jag kom hem på kvällen och öppnade dörren så sa någon i mitt huvud "Välkommen hem till demonerna, dom har väntat på att du ska komma hem". Just då kände jag bara kom så leker vi kurragömma, men jag bestämde mig för att ta en dusch även om dagen varit tuff. Tog en sväng i lägenheten innan, stängde alla dörrar, låste balkong- och ytterdörren. Igår låste jag även dörren till toaletten eftersom barnen inte var hemma, det kändes bäst så och det gick hyfsat bra att duscha. Jag öppnade upp duschen helt och kurade ihop mig och så satt jag, länge.
 

Idag har jag noll grejer på schemat förutom dammsugning och svabb. Men det får bli senare. Just nu har jag noll energi och lunch måste lagas. Jag försöker att hålla någorlunda rutiner när barnen inte är hemma för att få en så stabil vardag som möjligt. 
 
Tidigare på morgonen var "vaktmästaren" här och tittade på elementet i mitt sovrummet. Det har inte fungerat på 2-3 veckor. Jag pratade med pappa om de eftersom han i grund och botten är rörmokare, och det var precis som han sa. Det var massor av luft i mittdelen, därför hade den inte gått runt som det ska. Dessutom bor jag högst upp och sist i ledet så därför blir min lägenhet värst drabbad. Men nu är det fixat och nu kan jag sova utan att vakna som en isbit på morgonen, vilket känns skönt. Ibland sover även barnen inne hos mig, så då behövs också ett välfungerande element. 
 
Nu blir det matlagning. Köttfärsås med spaghetti! Mums! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp